Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

ZaalvoetbalIn sporthal  ‘De Zaert’ in Heeswijk-Dinther is zaterdag 28 maart de eerste zaalvoetbalkampioen bekend geworden. Vier speelronden voor het einde is het team van UCE Computers/Huro Auto’s al niet meer in te halen door haar concurrenten. De voorsprong in de B-poule op nummer twee Shang Hai/Catering van der Heijden (een wedstrijd minder nog) is nu 17 punten.

Zaterdag werd met 16-0 gewonnen van laagvlieger Verhagen/Total Hairstyle. Het puntenaantal uit 20 wedstrijden is daardoor gekomen op 55 en het doelsaldo tot ruim 70 in de plus! Mooie cijfers voor een team dat in de zomer van 2014 zelfstandig is verder gegaan in de zaalvoetbalcompetitie. Onder dezelfde naam speelde het vele jaren onder het inmiddels opgeheven ZVV Heeswijk-Dinther.

De beide sponsors werden na de wedstrijd in het zonnetje gezet. Voor het bedrijf van René en Jacqueline van Uden was dat zeer speciaal. Zij hadden al aangegeven dat ze na 10 jaar zouden stoppen, een mooier cadeau als een kampioenschap kun je niet krijgen.

Op de foto, geheel links, zien we dan ook een gelukkige René. Het familiebedrijf van Siegbert Roefs, op de foto knielend geheel links, zelf nog actief zaalvoetballer, zal de komende jaren sponsor blijven. Het zaalvoetbalteam van Huro Auto’s speelt komend seizoen in de hoogste zaalvoetbal divisie van Heeswijk-Dinther.