Nooit gedacht_vvHOp 2e Paasdag mocht Heeswijk in Geffen op bezoek voor de inhaalwedstrijd bij Nooit Gedacht. De ploeg van trainer Jurgen van Wanrooij kan in de strijd tegen degradatie de punten goed gebruiken en gelukkig voor hem sleepte zijn team in blessuretijd nog een puntje uit de strijd. Heeswijk speelde erg matig, mede door de afwezigheid van enkele spelers, maar desondanks smaakte het gelijke spel erg zuur.

De blauw-witten begonnen nog wel erg sterk aan de partij die op een moeilijk bespeelbaar veld op gang was gefloten door scheidsrechter Hesselmans. Danny Aarts kreeg al na 2 minuten een goede schietkans en Wouter van Dijke was dreigend voor het doel van Willem van Ballegooy. Na 10 minuten kwam ook de thuisploeg wat meer uit de schulp, maar verder dan een inzet van Dennis Wijgers in het zijnet kwamen de Geffenaren niet. Het niveau van de wedstrijd zakte naarmate de eerste helft ook naar een steeds bedenkelijker niveau, dus daarom was niemand rouwig dat Hesselmans na exact 45 minuten voor de thee floot.

Na rust bleef het een matige vertoning op sportpark De Biescamp, maar gelukkig ging er een lentezonnetje schijnen zodat de aanwezige toeschouwers toch nog iets te genieten hadden. Het niveau werd opgekrikt toen trainer Marc vd Ven supersub Wout Claassen het veld in stuurde. De invaller was er enkele weken geleden al verantwoordelijk voor dat Heeswijk de 2e periodetitel veroverde en ook nu liet hij een prima indruk achter. Claassen was sterk aan de bal en opnieuw toonde hij ook zijn neusje voor de goal. Een scherpe voorzet van Rob Tips werd door Claassen bij de 2e paal binnengetikt, zodat de Heeswijkers in de 70e minuut op 0-1 kwamen. Vervolgens ging Nooit Gedacht op zoek naar de gelijkmaker, door met name ballen hoog voor het doel van Patrick Lunenburg te pompen. De Heeswijk-goalie liet in twee instanties zijn kunnen zien, waarbij hij één keer hulp kreeg van de paal. In blessuretijd moest Lunenburg echter alsnog capituleren. Bij opnieuw een hoge voorzet werd hij gehinderd, waardoor hij de bal niet vast kon houden. Het speeltuig rolde tussen verschillende benen door en belandde voor de voeten van Rik van Roosmalen die droog de 1-1 binnenschoot. Niet lang daarna was de wedstrijd afgelopen en kwamen beide teams tot de conclusie dat ze met het gelijke spel niet veel opgeschoten waren.

Volgende week mag Heeswijk op bezoek bij ODC in Boxtel en hopelijk valt er voor het trouwe Heeswijk-publiek dan weer wat meer te genieten.