Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

Av 4kampAvesteyn 4 is kampioen geworden! Sterker nog, Avesteyn 4 is weer kampioen geworden! Vorig jaar viel hun deze eer ten deel en dit seizoen hebben zij weer van zich laten horen in de vijfde klasse.

DVG was de laatste hindernis die genomen moest worden om een nieuw kampioensshirt aan te kunnen doen waarop trots “twee sterren” op staan. Een knappe prestatie die echter niet “uit de lucht komt vallen”. Dit vierde elftal heeft het kampioenschap niet voor niets gekregen, er is hard voor gewerkt. Veel trainingsarbeid, een fantastische wedstrijdinstelling, gedegen leiding en een grote mate van kameraadschap zijn kwalificaties die op dit team van toepassing zijn.
Daarbij is het ook een hecht team dat zich iedere zondag in de Avesteyn-kantine, als zodanig presenteert. Dit team zorgt hierbij voor ongelofelijke sfeer en gezelligheid. Zonder hen zou de kantine van Avesteyn niet zijn wat hij nu is. Dit alles maakt dat dit kampioenschap hun meer dan gegund is. En dat de festiviteiten rondom dit kampioenschap niet ongemerkt voorbij zijn gegaan was in heel Heeswijk-Dinther te merken. Het vierde luisterde de sfeer op bij de wedstrijd van Heeswijk tegen BVV en namen daarna alle bezoekers bij Avesteyn mee in hun kampioensroes.


Dat Willem Heerkens daarbij nog een moment nam om “zijn” team toe te spreken en hierbij een moment van aandacht vroeg voor een van hun grote fans, Cor van der Pas, die dit kampioenschap helaas niet meer mee mag maken, gaf extra dimensie aan dit bijzondere moment en kampioenschap. Een moment van bezinning maakte dit feest onvergetelijk. Heel Avesteyn wil het vierde feliciteren met deze knappe prestatie en gaat er misschien wel van uit dat zij het volgende seizoen weer tot iets dergelijks in staat zijn!