2015-06-07 Avesteyn - Juliana MillEen veel besproken wedstrijd, Avesteyn – Juliana Mill voor een plek in de derde klasse. Avesteyn, op voorhand het aangeschoten wild en Juliana Mill de beoogde promovendus. Avesteyn had een heus weekend ingezet als voorbereiding op deze kraker! Een avond stappen, solex rijden en het kijken van de Champions League finale moest het team in de juiste stand brengen. De media hadden op voorhand volop aandacht gehad voor Lucien Roeffen die een soort spagaat wedstrijd voor de boeg had; of Avesteyn in het zadel helpen of zijn huidige ploeg Juliana Mill aan promotie helpen. Achteraf is de analyse eenvoudig, Avesteyn pakte een snelle voorsprong en gaf die niet meer af. Dries Heerkens scoorde het snelle doelpunt en na een prima aanval scoorde Lars van Lee uit een voorzet van Rens van Vugt. Avesteyn ging met een 2-0 de rust in, een ongekende luxe. In de tweede helft werd de voorsprong uitgebreid naar 3-0 door een doelpunt van Stephan van Zutphen. Avesteyn won na een degelijke wedstrijd, waarbij vermeld dient te worden dat Glenn Buermans een puike wedstrijd speelde en Rens van Vugt een compliment verdiende voor zijn inzet. Verder speelde Bjorn van den Berg zijn laatste wedstrijd, het betekent het afscheid van een fenomeen. Na een moeizaam seizoen was er niets af te dingen op de handhaving van Avesteyn in de derde klasse. Naderhand werd bij Avesteyn afscheid genomen van Antwan van Rijn als trainer, Nico van den Braak als leider en Bjorn van den Berg als speler. Een mooi en waardig afscheid van drie personen die van veel betekenis zijn geweest voor Avesteyn.