Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

Shirts HeeswijkTwee ondernemers van de Stichting voor kansarme ondernemers (SVKO) in ontwikkelingsgebieden kwamen onlangs bij Voetbalvereniging Heeswijk tien tassen vol met shirts ophalen. Een schenking van de club om zo bij te dragen aan een van de projecten van de stichting. “Als vereniging ondersteunen we graag initiatieven als deze. Zo vervullen we op een speciale manier onze maatschappelijke functie, in dit geval voor kansarme ondernemers in Gambia,” aldus voorzitter Peer Verkuijlen.

 

Vlnr.: Gerard van Creij (bestuurslid), Paul Vissers (ondernemer), Sandy Janssen (ondernemer) en Peer Verkuijlen (voorzitter).  De foto is gemaakt door Hans Heesakkers.

Geen geld, maar middelen

De Stichting voor kansarme ondernemers bestaat uit een viertal ondernemers, onder andere van Ingenieursbureau Vikamco BV uit Nistelrode. Zij helpen als ondernemer andere ondernemers in de beginfase van een groeiend aantal projecten. In Gambia loopt zo’n project: het oprichten van een voetbalcompetitie. Hiervoor zochten ze voetbaltenues, zodat de plaatselijke bevolking daar van kleding kan worden voorzien. Peer Verkuijlen: “Wellicht zien we in de toekomst dus Afrikaans talent, gespot in een Heeswijks tenue!”