Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

avesteynkunstgras.jpgAfgelopen zomermaanden legde hoofdaannemer Desso DLW uit Oss in opdracht van de gemeente Bernheze een nieuw kunstgrasveld aan op de plek van het bestaande tweede (natuur)voetbalveld van Avesteyn.

Al weer enkele weken is het kunstgrasveld voor trainingen en wedstrijden volop in gebruik. Daarom is het tijd om aan de ingebruikname een officieel tintje te geven.
Op feestelijke en sportieve wijze doen we dat op zaterdag 8 november samen met de jongste pupillen van Avesteyn, een elftal met spelers uit alle seniorenteams en met medewerking van bestuur en ambtenaren van de gemeente Bernheze.

Voorafgaand aan de officiële openingshandeling door wethouder R. Wijdeven van de gemeente Bernheze is er vanaf 15.30 uur een rommeltoernooi voor de F-jes. Om 16.30 uur wordt door enkele F-jes de aftrap verricht voor een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen een team van de gemeente Bernheze en een team van Avesteyn. In het team van de gemeente Bernheze spelen mee: burgemeester Jos Heijmans, een tweetal wethouders en een aantal gemeenteambtenaren. Het team van Avesteyn bestaat uit spelers uit alle senioren, dames- en herenteams.

Iedereen is op 8 november van harte welkom om vanaf 15.30 uur met ons te genieten van het rommeltoernooi, de officiële ingebruikname van het nieuwe veld en de vriendschappelijke wedstrijd tussen de RKSV Avesteyn en de gemeente Bernheze.

Hoofdbestuur en Jeugdbestuur RKSV Avesteyn