Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvheeswijk.jpgOp deze mooie zaterdagmorgen moesten we naar het verre Ravenstein aan de Maas en daar gingen we op bezoek bij de nummer 5 die de laatste wedstrijden ook punten binnen haalden en we waren dus gewaarschuwd.

Ook hadden we voor het eerst een vrouwelijke scheids, wat bij ons niet zo goed was bevallen, want in de eerste beste aanval van onze kant schoof onze aanvoerder Sven de bal in het doel en over de lijn maar zij liet gewoon doorspelen wat toch bij enkele spelers bij ons niet goed over kwam en lieten dat ook horen. Zij kregen van haar een waarschuwing en begon een echte thuisfluitster te worden.

Mari riep er 2 naar de zijkant en zei: niet meer praten maar vlug de voeten laten spreken, wat ze goed hadden begrepen en voor rust liepen we door doelpunten van Siebe ,toch nog Sven, en Marco uit naar 0-3. En dan krijg je het: mag ik een keer naar voren en ik ook. Vooruit dan maar zei Mari en daar gingen ze ook heel vlug de boot mee in dus 1-3 maar zij peerden er zelf ook eentje in en dus weer allemaal op zijn eigen plaats zodat Koentje en Marco er nog 1-6 van maakten. D

it is een mooie opsteker voor zaterdag als we naar Magriet moeten. Jongens, heel goed gespeeld en tot woensdag voor ons gehakt balletje training.

getekend, Mari, een zeer gelukkige trainer.