Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

zvvhdl.jpgDe doelpunten vielen dit weekend weer als rijpe appelen van een boom. Langenhuijsen OZ en El Torro trapten vrijdag als eerste af en maakten er een waar spektakel van. Langenhuijsen vocht zich knap terug van een 0-4 achterstand en maakte het vlak voor tijd 5-5. In de resterende minuut wist El Torro echter nog twee keer toe te slaan door goals van Bart Faro en Roy Wijlaars.

GEDO Elektro profiteerde van de misstap van Langenhuijsen door in een kolderieke pot met 10-8 van Cranen te winnen. Op zaterdag had 100% Kerkzicht geen moeite met Rein v/d Heijden; 7-3. Het slotakkoord van deze week werd verzorgd door Schuts Elektro en De Toren Vip's/Hadeco. Schuts speelde slimmer en won met 4-2.


In de b-poule blijft VGI grote overwinningen boeken. Deze week was het Total Pack dat met 10-3 verslagen werd. Ruijs Software, met verloren zoon Mark Somers terug in de gelederen, pakte belangrijke punten tegen Van Dijk auto's/TGO; 6-3.

In poule C lijkt C1000 Will Janssen eindelijk op stoom te komen. Na een 7-5 overwinning in de inhaalwedstrijd van woensdag tegen CeGe Bouw, werd nu ook Emgas verslagen; 4-3. Heuvel Elektro haalde flink uit tegen FV De Pintenman; 13-3. CeGe Bouw had geen enkele moeite met zvv Van Aarle; 6-1.