Voetbal

2008-11-16__pr_irene_-_heeswijk.jpgHeeswijk ruim voorbij Prinses Irene.
Voetbalvereniging Heeswijk wist in Nistelrode de goede lijn van de laatste weken voort te zetten. Al voor rust was de wedstrijd beslist, de blauwwitten uit Heeswijk stonden toen al met 3-0 voor.

Het was Ron Heesakkers die de ban brak en Heeswijk op voorsprong zette. Heesakkers' schot van een meter of 20 was doelman Jelle v/d Elzen te machtig. In het vervolg van de eerste 45 minuten was Frank Dobbelsteen de gevierde man. Tweemaal wist Heeswijks nummer 9 te scoren. Eenmaal was hij de hele Prinses Irene verdediging te vlug af en faalde hij ook één op één met V/d Elzen niet en eenmaal scoorde Dobbelsteen op aangeven van Hein van Nuland. In het tweede bedrijf tapte Prinses Irene uit een ander vaatje en wist het via Job v/d Elzen al snel tegen te scoren. Maar verder dan dat kwam de thuisploeg niet. Zeker niet toen het met tien man kwam te spelen door een tweede gele kaart voor Hein Langens. Vlak voor tijd kopte Rob Tips de 1-4 op het scorebord en was de wedstrijd helemaal beslist.

Volgende week wacht voor Heeswijk het volgende mooie affiche. Dan gaat het namelijk op bezoek bij Schijndel dat uitkomt in de Hoofdklasse B. Voor liefhebbers die Heeswijk willen gaan aanmoedigen in Schijndel; die wedstrijd begint om 14.00 uur!