Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

zvvhdl.jpgHeuvel Elektro heeft de topper tegen Squadra Azzurra gewonnen door een doelpunt enkele seconden voor tijd. De rood-witte formatie trad aan zonder de jarige sterspeler Steve Weir, wat een groot gemis was. Squadra Azzurra kon twee keer een gat slaan van 2 doelpunten, maar zag Heuvel in de slotfase toch met de winst naar huis gaan door een doelpunt van Arno van den Crommenacker; 4-5. UCE-computers won op vrijdagavond eenvoudig van CeGe Bouw; 7-3. C1000 Will Janssen ging onderuit tegen FV De Pintenman; 4-7. Op zaterdagmiddag kreeg zvv Van Aarle voetballes van De Zwaan; 1-10.
 
In de b-poule won Heerkens Techniek met 8-4 van zvv El Moto, dat na het uitvallen van Martien Lucius bijna de gehele wedstrijd met vier man speelde. Dinthers Eethuis/GBA en Stukadoor Jos v/d Pas hielden elkaar in evenwicht; 4-4.
 
In de a-poule leek Rein v/d Heijden de eerste punten te gaan pakken tegen Cranen. Gert Langenhuizen dacht hier echter anders over en schoot vlak voor tijd de 5-4 binnen. De Toren Vip's/Hadeco walstte over Heesakkers Beton heen; 12-5.