Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvheeswijklogo.jpgSchadewijk e2 - Heeswijk e3   0 - 2
Zaterdag stond de wedstrijd tegen Schadewijk op het programma en volgens de kids was dat ook echt het geval, midden in deze wijk en recht tegenover het sportpark stond een hele grote  fabriek die tot de grond was afgebrand.
Maar nu de wedstrijd zelf, Marco was ziek en Koen had ook al een paar dagen flink gesnotterd dus ging Dirk mee. Onze tegenstander stond op de derde plaats en we waren de nederlaag nog niet vergeten dus vol aan de bak.
De eerste helft waren we wel wat beter maar echt soepel liep het toch niet, we bleven achter
in teveel hangen en Mari riep tegen Martijn dat hij bij balbezit mee naar voren moest en had dat goed begrepen. Hij kreeg van Lars een mooie diepe bal aan gespeeld en ging via een paar tegenstanders op links naar de goal en loeide de bal snoeihard in het netje.
In de rust wat gepraat en de tweede helft speelde ze een zeer goede partij en werd er mooi over gespeeld maar de verlossende goal bleef lang weg totdat Dirki dacht wat Martijn kan probeer ik ook. Hij ging ook ver door en schoot de bal steenhard op doel, hij zou er volgens velen net er naast zou gaan maar Sibe roerde de bal naar de goede richting en scoorde zo ook maar eens.

Dit was volgens Wilma en Mari echt de beste ploeg die ze tegen hebben gehad. Dirk nog bedankt en wij volgende week nog tegen Daw en dan kunnen we spreken van een een grandioos verlopen
najaars competitie. Je ziet nu zelf jongens dat een echte eenheid heel veel kan betekenen en daar gaan we mee door.  M@ri de trainer.