Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

avesteynplayback.jpgOp vrijdag 21 november was het weer zover. De jaarlijkse playbackshow georganiseerd door de Supportersvereniging Avesteyn. Na een paar mindere jaren qua deelnemers hadden we vorig jaar gelukkig in totaal 8 deelnemers, het was een groot succes.


Dit jaar hadden we maar liefst 11 deelnemende teams. We merken dat alle leiders en leidsters hun uiterste best hebben gedaan om de jongens en meisjes te motiveren om mee te doen met de playbackshow.
Hiervoor willen we alle leiders en leidsters ook hartelijk danken.

Om 19:00 uur was het erg druk in de kantine. Er waren 185 mensen dus echt volle bak. Iedereen kreeg een consumptie aangeboden als dank voor hun komst.
We begonnen met de playbackshow met onze presentator Olaf. Hij presenteerde de playbackshow op een geweldige manier en we hopen nog vele jaren van zijn inzet gebruik te mogen maken.

Als eerste optreden stond de D1 gepland. Zij bestormden het podium met een voltallig team en playbackte het liedje “Een busje, een busje, een busje vol met Polen”. Ze maakte hierbij gebruik van een mooie zelfgemaakte bus. Het was een zeer gezellig optreden en de sfeer zat er meteen goed in.

We zijn blij dat de D1 spelers de moeite hebben genomen om mee te doen, als oudste jongens geven zij hier een positief signaal af voor de rest van de jeugd van Avesteyn, onze complimenten hiervoor.

Als tweede optreden mocht de E2 op het podium verschijnen. Zij zongen het nummer “Ik had m’n eerste solex” van de WC Experience. Op het podium werd een echte solex gereden. De zanger zag er stoer uit met z’n zonnebril het was een super optreden van de jongens van E2.

Als derde mocht de F3 aantreden. Met het oranjelied van de Havenzangers. Geheel in het Avesteyn tenue en allemaal met een oranje pet op maakte zij er een zeer goed optreden van. De complimenten van de jury die bestond uit Esther, Leon en Henry alle 3 als scheidsrechters verkleed, waren ook zeer positief. Henry willen we bij deze ook hartelijk danken voor z’n deelname in de jury, hij heeft al te kennen gegeven volgend jaar weer mee te willen doen dus dat is mooi!!

De vierde groep vanavond was de D2. Zij gooide alle schaamtegevoelens over boord en zongen het zeer bekende nummer van Mega Mindy. Ze hadden allemaal een wit T-shirt aan met de letter M erop gedrukt. In het midden stond de leedzanger(es) met een mooi roze shirt. Aan het optreden was al snel te zien dat er flink geoefend was om dit optreden te laten slagen. Met een geweldig dansje en nog wel in de maat kon iedereen zien wat de jongens van D2 in huis hadden.

De vijfde deelnemer waren de jongens van F4. Zij stonden op het podium als Nick en Simon met band. Zij zongen het nummer van Rosanne. De gitarist die als Nick op het podium stond had zelfs gitaarlessen genomen om zo goed mogelijk alles mee te spelen. Vorig jaar zijn Nick en Simon bij Avesteyn op komen treden, de jongens van F4 lieten zien dat zij het net zo goed konden of misschien wel beter…

Als zesde deelnemer was het de beurt aan Avesteyn E4. Het nummer wat iedereen wel kent van Queen “I want to break free”. Ze hadden zeer goed de clip van dit nummer bekeken en kwamen als echte huisvrouwen het podium op. Met pruiken op en met de plumeau en stofzuigers werd een zeer geslaagde act. Ook werd het nummer perfect geplaybackt.

Als zevende act waren de MD1 aan de beurt. De meisjes playbackte het nummer van Pink “So what”. De leedzangeres geheel gekleed in roze kleren. Voor op het podium stonden 2 wel zeer lenige meisjes die hele moeilijke danspasjes lieten zien. Het was een mooi nummer en het werd goed uitgevoerd door de meisjes van MD1.

De achtste act werd opgevoerd door de F1. Zij traden op als de Gebroeders Co met het nummer van “Sinterklaas heeft een boot”. Het was een vrolijk nummer en iedereen in de kantine swingde mee. Ook dit was een mooie uitvoering waardoor het er voor de jury niet makkelijker op werd gemaakt.

De negende act werd verzorgd door de E1. Ze deden het nummer “Ballonnetje”. Voor de meeste was dit een onbekend nummer maar dankzij de E1 kennen de meeste het nummer nu wel. Tijdens de act werden er vele ballonnen opgeblazen en de kantine in gegooid. Natuurlijk bleven er maar weinig ballonnen heel en moest de zanger wel elke keer ontzettend schrikken van de knallen. Maar dat mocht de pret niet drukken en het was een mooi opgevoerde act.
Als tiende was het de beurt aan de F6. Zij zongen het nummer van Cascade “Miracle boys needs girls”. Als een echte popgroep lieten zij zien dat ze niet alleen goed konden voetballen maar ook nog eens als echte artiesten konden optreden. Het was geweldig gedaan.

De laatste deelnemers van deze playbackshow waren de jongens van E3. Verkleed als echte smurfen betraden zij het podium. Een zeer goed optreden zou later blijken. Met grote smurf en smurfin in het midden van de groep was het een mooi geheel. De jongens van E2 kregen complimenten van de jury omdat ze er erg mooi uitzagen. Het was tevens een geweldige afsluiting.

Toch was het de jury gelukt en waren ze het eens met de uitslag want zoals bij elke wedstrijd kan er maar 1 de winnaar zijn.

Alle deelnemers werden nog een keer naar voren geroepen en kregen nog een consumptie en een snoepzak voor hun deelname aan de playbackshow.
De winnaar van de playbackshow 2008 werd:

 

AVESTEYN E4 ALS QUEEN I WANT TO BREAK FREE.


Zij mochten de nieuwe wisselbeker in ontvangst nemen en deden dit als waren kampioenen, natuurlijk werd hierbij ook het nummer gedraaid van We are the champions.
Normaal voert de winnaar de act nog een keer uit maar omdat ze zich dan weer helemaal om moesten kleden en het toch al redelijk laat was hebben ze dit niet meer hoeven doen. Het bestuur van de Supportersvereniging Avesteyn feliciteert  Avesteyn E4 met het winnen van de playbackshow.
We zijn erg blij met deze zeer geslaagde avond en willen de volgende mensen nog bedanken voor hun inzet: Olaf Otjens als presentator, Henry Buermans als jurylid, Nico en Bianca vd Braak voor de geweldige zorgen achter de bar, Eddy vd Aa die mee hielp achter de bar en met opruimen, Jeroen en Mieke vd Broek voor het lenen van het podium van “De Toren”, alle bezoekers en last but not least alle deelnemers aan deze playbackshow want dankzij jullie was het een zeer geslaagde en gezellige avond in de kantine.

We hopen dat we jullie volgend jaar weer met zoveel deelnemers en bezoekers mogen begroeten dus bij deze bedankt en tot volgend jaar! 


Getekend, Supportersverzekering Avesteyn