Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

thumb_zvvhdl.jpgHeerkens Techniek heeft afgelopen zaterdag uitstekende zaken gedaan in de titelstrijd van de B-poule. In een onderlinge confrontatie met grootste concurrent VGI wist alleen Stefan van Zutphen twee keer het net te vinden; 2-0. Mede dankzij uitstekend keeperswerk van Bas Faro kon VGI hier niets tegenover zetten.

zvv El Moto won van Total (6-2) en kruipt weer richting de tweede plek. Stukadoor Jos v/d Pas wist in een tumultueus duel Van Dijk auto's/TGO te verslaan; 5-2.

Langenhuijsen OZ heeft in de A-poule de koppositie gepakt door een ruime overwinning op Heesakkers Beton; 11-1. De Toren Vip's/Hadeco won van Cranen; 5-3. Vobra/Van Zoggel komt beter op stoom en veegde Rein v/d Heijden van de mat; 12-3, onder meer door 7 treffers van Frank de Laat.

Halte 5/Santé (voorheen Squadra Azzura) speelde voor het eerst in de nieuwe tenues en bekroonde dit met een 13-klapper tegen C1000 Will Janssen (zie foto). Bob Romme was de grote uitblinker met 5 treffers! Heuvel Elektro had geen moeite met zvv Van Aarle; 9-1. De Zwaan won van Emgas; 4-2, waardoor het erg spannend blijft aan kop van de C-poule.