Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvheeswijklogo.jpgTerwijl AZ en Ajax verwikkeld zijn in de strijd om het landkampioenschap van Nederland en PSV en Feyenoord zich druk maken over hun opgestapte trainers maakt voetbalvereniging Heeswijk zich op voor veel belangrijkere zaken. Op vrijdag 6 februari namelijk staat de Quizfinale 2009 op het programma.  

Al weken is VV Heeswijk in de ban van dit jaarlijks terugkerend festijn. Op Quizavond 1, plaatste het tweede zich overtuigend als eerste voor de finale. Onder de bezielende leiding van hoofdtrainer en wandelende encyclopedie Maik van Driel werden de concurrenten compleet kansloos gelaten.
Quizavond 2 werd een prooi voor het eerste en dat is geen verrassing. Met expertise op elk vakgebied mag en kan dit team niet ontbreken in de grote finale. Tijdens de laatste Quizavond verzekerde het zesde zich van een plek bij de beste quizteams van Heeswijk. Levenservaring + parate kennis bleek de perfecte combinatie voor het bereiken van de eindstrijd. Via de achteringang plaatste ook het vierde zich nog voor de finale. Zij werden beste tweede en krijgen dus ook de kans om de trofee op te eisen. 

De Quizfinale 2009 vindt dus plaats op 6 februari en begint zoals gebruikelijk om 20.30 uur. Wat de finale altijd spectaculair maakt is de alom (on)bekende Mysterie Guest. So be there!