Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

090215-lvdv-heeswijkhvch_04.jpgNu de weergoden met Koning Winter een langdurig verbond hebben gesloten, wordt de competitie van het veldvoetbal ernstig gehinderd. Waar de prestatieve teams van de jeugd vorige week al hadden moeten starten, hebben de andere jeugdteams nu al vijf speelronden achterstand op hun normale programma. Gelukkig biedt het kunstgrasveld uitkomst!


Door het kunstgras is het mogelijk elke zaterdag een uitgebreid vriendschappelijk voetbalprogramma te organiseren. Bij vv. Heeswijk gebeurt dat dan ook. Hierdoor kan elk team tenminste elke twee weken thuis een vriendschappelijke wedstrijd afwerken. En dat is natuurlijk fantastisch voor veel voetballende jeugd, waar op zaterdag maar één ding telt.....voetballen!

Vandaag speelden de twee selectieteams van Heeswijk en HVCH tegen elkaar op het kunstgras in de Droevendaal in Heeswijk. Derde klasser Heeswijk wist zeer verdienstelijk met 1-1 gelijk te spelen tegen hun Heesche tegenstrevers, die normaliter in de 1e klasse van het zondagvoetbal uitkomen.
Heeswijk 2 trok met 2-1 aan het langste eind tegen HVCH 2.