Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

zvvhdl.jpgNu het Carnaval over Snevelbokkenland is neergedaald, verkeert de Heeswijk-Dintherse zaalvoetbalcompetitie even in een rustfase. Op vrijdag 27 februari vangt de laatste fase van de competitie aan, waarin in alle drie de poules nog de nodige beslissingen moeten vallen. In de A-poule strijden voorlopig vijf teams nog om het kampioenschap en moet Rein vd Heijden vrezen voor lijfsbehoud. In de B-poule lijkt Heerkens Techniek af te steven op het kampioenschap en verkeert van Dijk Auto's/TGO in de gevarenzone. In de C-poule strijden drie teams om de titel.


In de A-poule zit er tussen de nummer 1 Langenhuijzen OZ en de nummer 5 GEDO elektro weliswaar 12 punten verschil, maar daarbij dient opgemerkt te worden dat Langenhuijzen 14 wedstrijden gebruikte om de 31 punten te verzamelen, terwijl GEDO Electro slechts 11 wedstrijden gebruikte om 19 punten te vergaren. Tweede is El Torro met 25 punten (uit 12 wedstrijden). Derde is Schuts Elektro met 24 punten uit 12 wedstrijden, waar nummer vier Toren Vips Hadeco voor het zelfde puntenaantal 13 wedstrijden gebruikte.
Rein vd Heijden is met 3 punten uit 14 wedstrijden afgetekend laatste, al heeft 100% Kerkzicht met 9 punten ook minder punten dan zij aan haar stand verplicht is.

 In de B-poule lijken de voornaamste beslissingen al te zijn gevallen. Met 39 punten gaat Heerkens Techniek na 14 speelronden aan de leiding. VGI volgt op acht punten als tweede. Nummer 3 El Moto heeft 26 punten, maar gebruikte daarvoor al 16 wedstrijden.
van Dijk Auto's/TGO staat eenzaam onderaan met 6 punten uit 15 wedstrijden. De nummer voorlaatst Dinthers Eethuis/GBA vergaarde al 14 punten.

In de C-poule is het na 16 speelronden bovenaan ongemeen spannend. Halte 5/Santé voert de ranglijst aan met 38 punten. Gevolgd door Heuvel Elektro met 37 punten, maar ook één wedstrijd minder gespeeld. Nummer drie De Zwaan heeft 36 punten en volgt van dichtbij.

Kortom spanning alom. De moeite waard om op  vrijdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur of op zaterdagmiddag/avond tussen 16.00 en 22.00 uur  sporthal de Zaert te bezoeken en te genieten van de zaalvoetbalsport. Meer info op www.zaalvoetbal-hdl.nl