Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

avesteyn.gifVrijdag 6 februari was het dan zover; de finale van de Avesteyn quiz 2009. Deze avond zouden de winnaars van de drie voorrondes én de beste nummer 2 onderling uit gaan maken wie zich tot algeheel winnaar van de club uit zou mogen laten roepen. Het team geformeerd uit de besturen ging uiteindelijk met de eer strijken.
De deelnemende teams deze avond waren: Avesteyn 4, Avesteyn 8, het team van de Besturen en als beste nr. 2 Avesteyn 2.
Voor de pauze bleef Avesteyn 2 wat achter bij de overige drie teams die zeer aan elkaar gewaagd waren. De muziekopdracht waarbij het tweede overigens de meeste punten behaalde, bracht al wat meer verschil in de ranglijst teweeg. Halverwege de avond ging Avesteyn 8 aan kop, direct gevolgd door het team van de Besturen. 
Na de pauze moest Avesteyn 4 uiteindelijk ook afhaken bij het Achtste en de Besturen, de twee teams die deze avond het best op dreef waren. Waar de Besturen na de pauze iets beter wisten te scoren met de specialisten, scoorde het Achtste juist wat meer punten aan de teamtafel. Door beter gebruik te maken van de joker wist het team van de Besturen als koploper te starten aan de afsluitende teamopdracht. Hier waren de onderlinge verschillen te gering om nog iets aan de uiteindelijke stand te veranderen waardoor sinds tijden het team van de Besturen weer met de eer én de eerste prijs aan haal ging.      
De einduitslag van de finale luidt als volgt:
1e Plaats: Besturen met 103,5 punt
2e Plaats: Avesteyn 8 met 100 punten
3e Plaats: Avesteyn 4 met 88,5 punt
4e Plaats: Avesteyn 2 met 78,5 punt
Na het quizgedeelte werd deze gezellige avond verder opgeluisterd door muziek van DJ Frenchz.  
Graag willen we alle deelnemende teams bedanken voor hun inzet en uiteraard ook het barpersoneel voor de goede verzorging.
Groeten van de quizcommissie.