Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

090309-lvdv-scheidsrechters.jpgOp maandagavond 9 maart sloten negen cursisten in zaal de Toren in Dinther hun opleidingstraject voor scheidsrechter zaalvoetbal met succes af. Onder leiding van docent Math van Bekerom werd in zeven avonden veel aandacht besteed aan de spelregels, maar werd ook een de praktijk beoefend. Zeven leden van onze zaalvoetbalvereniging zijn nu officieel scheidsrechter geworden. Allemaal van harte proficiat met jullie diploma!

 


Mari van Berloo, Jan Dop, Toon van Meurs, Marc van de Wetering, Rob Tips, Tino Ruijs en Thijs Swinkels van Zaalvoetbalvereniging Heeswijk, Dinther en Loosbroek hebben het traject, wat op 12 januari jl. startte, vandaag succesvol afgerond. Samen met de zaalvoetbalvereniging Veghel werd dit traject georganiseerd.

We zijn als vereniging blij dat we zeven gediplomeerde scheidsrechters aan onze scheidsrechterslijst kunnen toevoegen en dat zij bereid zijn als ambassadeur voor de rol van scheidsrechters en de spelregels in onze verenging willen optreden.

Aan de gediplomeerde scheidsrechters van harte proficiat. Math van Bekerom en zijn assistent Mohammed van de KNVB hartelijk dank voor de inzet.