Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

keiavesteyn.jpgRien Dortmans is de rots in de branding voor het bestuur van de supportersvereniging Avesteyn. Sinds jaar en dag zet Rien zich meer dan 100% in om alle activiteiten mee te organiseren. Na een aantal jaren voorzitter te zijn geweest droeg hij de hamer over aan Joris v/d Cammen.


Wel gaf hij aan graag als bestuurslid in het bestuur te blijven. Natuurlijk stond iedereen achter zijn beslissing om te stoppen als voorzitter en was iedereen ontzettend verheugd met het feit dat hij als bestuurslid aan wilde blijven.

Mede dankzij het enthousiasme van Rien en z’n grote staat van dienst bestaat de Supportersvereniging dit jaar al 22 jaar. Rien is binnen het bestuur één van de kartrekkers.

Tijdens alle thuiswedstrijden van ons eerste elftal zorgt Rien ervoor dat er weer vele loten aan de man worden gebracht. Deze loterij is tevens ook de grootste inkomstenbron.

Maar naast deze loten is ook de loterij voor het half varken eens in de 2 jaar dankzij Rien al jaren een zeer geslaagde inkomstenbron. Met een vlotte babbel gaan de loten als warme broodjes over de balie en weet hij vele mensen over te halen om één of meerdere loten te kopen.

De presentatie van de wildkermis is ook in handen van Rien. Hij praat de hele middag in elkaar en de laatste jaren zijn het zeer gezellige middagen cq avonden waardoor de kantine tot in de late uurtjes open is. Natuurlijk is het voor Rien geen probleem als het een keer wat later wordt!!!!!

Onze jaarlijkse feestavond is al jaren een zeer geslaagde avond, Rien regelt de locatie, bespreekt met de kroegbaas een gunstige consumptieprijs en zorgt dat er altijd weer een goed band het podium zal betreden.

Naast deze activiteiten is Rien eigenlijk altijd overal bij aanwezig, zo zijn er in al die jaren maar heel weinig vergaderingen of activiteiten geweest waar Rien geen acte de présence gaf. De voorbereidingen en tijdens de activiteiten laat Rien zien dat hij bereid is om veel werk te verrichten om er zo zorg voor te dragen dat de activiteiten voor jong en oud goed zullen verlopen. Natuurlijk heeft Rien naast de supportersvereniging nog veel meer voor de club betekend.

Zo is hij een aantal jaren leider geweest van Avesteyn 1 en 4 en tafelvulling bij het huidige 8ste.

Op 1 juni 1996 nam hij samen met Toos het stokje over van Ad en Trees Driessen. Rien zou samen met Toos de kantine gaan beheren.  Al snel kreeg Avesteyn groen licht voor een nieuw sportcomplex. Om zoveel mogelijk inkomsten te werven werd er besloten om 1000 obligaties aan de man te brengen, ook hier liet Rien weer zien wat een vlotte babbel dan makkelijk kan zijn.

Ook tijdens de bouwwerkzaamheden was Rien vele uurtjes aanwezig en verzette hij samen met andere vrijwilligers enorm veel werk. Het resultaat was geweldig en iedereen kon trots zijn op dit nieuwe complex. Na de opening nam Rien weer plaats achter de bar. Jarenlang was het zeer goed toeven zowel op donderdagavond als zaterdag en zondag bleef iedereen goed hangen in de kantine.
Op Maandag wat bijna niemand zag stonden ze weer uren te poetsen om de kantine weer spik en span te maken. Na 6 jaar hielden ze het samen voor gezien.

Rien zit nu ook in technische commissie, ook hier steekt hij weer vele uurtjes in. Niet alleen de nieuwe elftal indelingen maar daarnaast ook de evaluaties met de trainers en verder alle problemen die worden aangegeven, daar gaat hij met de overige leden van de technische commissie mee aan de slag.

Rien heeft te kennen gegeven te willen stoppen als bestuurslid van het bestuur van de supportersvereniging van Avesteyn. Wij respecteren zijn besluit maar zullen hem ontzettend missen. Gelukkig heeft hij al aangegeven dat hij de komende jaren bereid is om daar te willen helpen waar dat nodig mocht zijn.

Getekend, supportersvereniging Avesteyn