Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

avesteynf7.jpgTrots presenteerden de spelers van voetbalvereniging RKSV Avesteyn F7 zich afgelopen zaterdag in hun nieuwe shirts. De sponsoring ervan is een één-tweetje tussen Jeroen en Mieke van den Broek van café-zaal De Toren en Wilco en Jolanda Driessen, een van de vijf vennoten van OWL Lijmwerken vof, beiden bedrijven uit Heeswijk-Dinther.


Het jeugdbestuur van Avesteyn is blij met de sponsoring en de warme betrokkenheid van de twee sponsoren die allebei diep geworteld zijn binnen de vereniging en er op velerlei gebied actief zijn.

Lijmbedrijf OWL is gevestigd aan Kanaaldijk Noord 12 en is gespecialiseerd in woningbouw en utiliteitsbouw in alle disciplines van het lijmwerk, van kalkzandsteen tot gasbeton, en betonblokjes. Café De Toren is een gezellig bruin café met een groot terras aan de Torenstraat. De zaal biedt tal van mogelijkheden voor bedrijven, instellingen en particulieren en voor bruiloften, feesten en partijen.

Avesteyn bedankt de OWL en De Toren en wenst spelers en leiding van F7 heel veel sportief succes toe in de nieuwe outfit.