kunstgras.jpgNa ons 3 weken in de steek gelaten te hebben was onze vaste vlagger Edwin weer terug. Je kon zien dat het team even moeite had om Edwin weer langs de lijn te zien. Gelukkig kwamen we na 1 minuut al op 1-0 voorsprong, op een foute bal van de verdediging van Geffen liep Steven mooi door en die tikte de bal netjes op Mark waarna deze alleen op de keeper afging en de 1-0 binnen tikte.

Na deze goal ging Heeswijk er te makkelijk over denken en  ze verslapten. Na een slap ingrijpen van de verdediging van Heeswijk kreeg Geffen een vrije trap op de 16 meter. Dwars door de slechte muur van Heeswijk heen kwam Geffen 10 minuten voor de rust op 1-1. In de rust kreeg Heeswijk een donderspeech en werden ze erop gewezen dat als ze zo voetbalden ze nooit kampioen zouden worden. In de rust werden ook nog 2 wissels doorgevoerd, Bas Tips werd vervangen door Kevin Korsten en Jorin Jacobs werd vervangen door Werner v.d. Heijden.

In de 2e helft wist Heeswijk steeds meer druk uit te oefenen op de Geffense verdediging, ze creëerden hierdoor ook steeds neer kansen alleen het doelpunt bleef uit. Na een voorzet van Kevin Korsten werd Jordy in het 16 meter gebied gevloerd waardoor Heeswijk een penalty kreeg. Mark benutte  deze netjes. Heeswijk kreeg hierdoor steeds meer vertrouwen en ze bleven de Geffense verdediging bestoken met aanvallen met als resultaat nog een penalty nadat Steven van Dijke gevloerd werd in het 16 meter gebied. Steven nam deze taak op zichzelf en hij benutte deze penatly netjes waardoor Heeswijk ook deze wedstrijd wist te winnen en steeds dichter bij het kampioenschap van de 1e klasse A.

Graag willen wij u ook uitnodigen voor een zware thuiswedstrijd tegen onze buren uit Veghel, Blauw- Geel A2.