Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

thumb_tl2009.jpgFeyenoord neemt na dit seizoen afscheid van Serginho Greene en HaDeejer Theo Lucius. De contracten van beide spelers lopen af. De clubleiding heeft besloten Serginho Greene geen nieuwe aanbieding te doen noch de optie in het contract van Theo Lucius te lichten. ‘Zowel Serginho als Theo zijn spelers met het hart op de goede plaats’, zegt algemeen directeur Eric Gudde. ‘Ze hebben de afgelopen jaren hun waarde getoond voor de club, die mede dankzij hen een prijs won in het jubileumjaar.

Maar nu het water ons tot de lippen staat, hun contracten aflopen én de nieuwe technische leiding heeft laten weten een andere weg in te willen slaan, kunnen we niet anders dan afscheid van hen nemen zoals we eerder ook noodgedwongen afscheid namen van Henk Timmer. We zijn Serginho en Theo zeer erkentelijk voor hun inzet voor Feyenoord tot dusver en hopen het seizoen met hen op een waardige manier af te kunnen maken.’

Theo Lucius (32) kwam in de zomer van 2006 over van PSV. In zijn eerste seizoen werd hij dankzij zijn goede prestaties direct aanvoerder van Feyenoord. De veelzijdige Lucius bleek zowel op het middenveld als centraal of rechts in de verdediging een zeer nuttige speler. Ook afgelopen seizoen was de Brabander basisspeler, maar in de eerste helft van de huidige voetbaljaargang kwam hij door blessures minder vaak in actie.
 
 
 
Vanuit Den Bosch stromen de steunbetuigingen en de roep om zijn terugkeer naar de Vliert op zijn gastenboek binnen.

 26.03.2009 21:31, Scout :
Theo kom naar huis!, kom terug naar FC Den bosch.
Zoals je altijd aangaf dat je terug wilde komen om wat voor de club te betekenen en niet om op je 35ste of 36ste af te bouwen.
Samen naar de eredivisie en ik denk dat de jongen spelers veel van je kunnen oppikken 
 

26.03.2009 21:25, FC den Bosch uit Nederland :
Theo, het zou geweldig zijn als ik je nu naar FC den Bosch zou komen.

Theeeooo is een Bosschenaar, Theo is een Bosschenaar. 

26.03.2009 21:21, Bart uit fcdb  :
Theo.volg je hart jonge.
en dat ligt bij fc den bosch.
kom lekker nog een paar jaar knallen bij ons man.. 

26.03.2009 21:20, frank uit fcdb :
theo theo theo!!!! zou mooi klinken in ons nieuwe stadion straks...... welkom we zullen je met open armen ontvangen.  

26.03.2009 21:12, Martijn :
Hey nadat we 15 jaar geleden samen op de fiest naar onze Fc Den Bosch gingen kijken zou het helemaal geweldig zijn om jou weer in onze vliert te zien schitteren! Theo kom terug bij onze Fc Den Bosch, ik ga mn seizoenskaart vast bestellen :)  

26.03.2009 20:37, FCDB M-SIDE :
THEO IK HOOP DAT JE JE BELOFTEN NAKOMT EN TERUG KEERT NAAR DEN BOSCH JE BENT ECHT VAN HARTE WELKOM EN WE HEBBE JE ECHT NODIG JE BENT EEN ECHTE BOSSCHENAAR DIE ONS MOOIE CLUBKE NAAR DE EREDIVISIE KAN LEIDEN HET STADION WORD VERNIEUWD EN MET JOU KOMST ZAL ALLES NOG VEEL MOOIER GAAN WORDE THEO KOM AUB NAAR HUIS THEO IS EEN BOSSCHENAAR GROETEN UIT DEN BOSCH EN JE TROUWE M-SIDE 

26.03.2009 20:32, FC DEN BOSCH :
THEO KOM TERUG NAAR FC DEN BOSCH JE BENT VAN ONZE SUPPORTERS VAN HARTE WELKOM EN WE HEBBE JE HARD NODIG THEO KOM NAAR HUIS..

GROETEN UIT DEN BOSCH 

26.03.2009 20:14, kees :
En, Theo ons cluppie is niet de rijkste in Nederland, maar we zijn wel een (H)echte club. Ik hoop dat dat ook een rol zal spelen 

26.03.2009 20:14, fcdb-vliert uit Den bosch :
Theo je bent altijd welkom bij onze blauw-witte trots hopen dat je volgend jaar in het blauw-witte shirt bij ons in de vliert speelt zoals vele hier al zeggen wij ontvangen je met open armen.

Heya den bosch 

26.03.2009 20:07, Dave :
Beste Theo, jammer dat je contract bij Feyenoord niet wordt verlengd maar een speler met jouw instelling is van meerwaarde voor iedere club. De supporters van FC den Bosch hebben jou altijd gevolgd en zoals hieronder beschreven heb jij eerder aangegeven graag naar onze mooie club terug te keren en niet pas als je 35 bent. Het zou mooi zijn als je terug zou komen waar je hoort en een nieuwe held kan zijn in de mooie historie van onze club. Theo jongen, kom lekker naar huis!!!!! Welkom terug in Brabant!!! Wij ontvangen je met open armen.

Groeten van de M-Side!!!!!