vvha1blg.jpgGisteren stond het thuisduel  tegen Blauw- Geel A2 uit Veghel op het programma. Tegen Veghel had Heeswijk iets goed te maken. Na het enige verlies in de competitie tegen Veghel. Heeswijk begon vol strijd aan de wedstrijd, ze lieten eindelijk weer eens zien waarom ze bovenaan staan in de 1e klasse A.

Door dit felle begin wist Heeswijk ook de beste kansen te creëren in het begin. Helaas werd de 1e goal  van Heeswijk afgekeurd, gelukkig liet Heeswijk de moed hierdoor niet zakken en bleven ze doorgaan. Waardoor ze op 1-0 kwamen, na een goede actie van Steven kon hij Kevin Lucius aanspelen die vrij voor de keeper stond waarna Kevin de bal binnenschoot. Hierna ging Heeswijk goed door met het spel waarmee ze al begonnen waren,. Helaas kwam Heeswijk niet meer tot scoren, waardoor de ruststand 1-0 in het voordeel van Heeswijk was. In de rust wees de trainer van Heeswijk ons erop dat we er nog niet waren en op deze voet door moesten gaan, want dan zouden we de punten in Heeswijk kunnen houden.

De 2e helft probeert Veghel het heft in eigen handen te nemen door een alles of niks spel. Dit lijd tot weinig kansen, waardoor Heeswijk na een goede steekpass van Steven op Mark de 2-0 binnen kon schieten. Na deze goal dacht Heeswijk dat ze er waren maar dit viel toch zwaar tegen. Na een kans van Kevin L om de 3-0 op het scorebord te zetten, wist Veghel uit de kluts in de 16 de 2-1 te scoren. Na deze goal had Veghel hoop op een punt en wisten ze steeds beter in de wedstrijd te komen. Heeswijk raakte hierdoor een tikkeltje geïrriteerd maar toch bleven ze bij de les. I

n de 84e minuut kreeg Veghel een corner, na slecht uitverdedigen van Heeswijk kon Veghel deze via de kluts langs de goed keepende Gerwin binnen schieten. Heeswijk liet na deze domper de kop niet hangen en ging op zoek naar de 3-2.  Na een overtreding op de rand van de 16, op Mark, kreeg Heeswijk een vrije trap en hiermee ook een laatste kans op de winst. Mark eiste de bal zelf op en schoot hem prachtig boven in de kruising. Hierdoor bleven de 3 punten terecht in Heeswijk. Kevin Korsten is de man of the match. Graag willen wij u hierbij uitnodigen voor de wedstrijd van volgende week, TOP A2 in Oss, waar wij misschien de titel in de 1e klasse A op eisen.