vvh20090404.jpgGisteren stond op het programma de lastige uitwedstrijd tegen TOP A2. Heeswijk begon slecht aan de wedstrijd, de druk van het kampioenschap hing toch bij de spelers op de schouders. Gelukkig kon Oss hier niet van profiteren door een goed keepende Gerwin.

Na een gelijkopgaande wedstrijd werd Mark door Jordy diep gestuurd, hij werd toen onterecht teruggefloten voor buitenspel. 5 minuten voor de rust ontving Steven een diepe bal van Jordy waarna hij beheerst de 0-1 binnen schoot. Hierdoor ging Heeswijk de kleedkamers in met een 0-1 voorsprong.

In de 2e helft begon Heeswijk iets meer in zichzelf te geloven, en ze begonnen hierdoor ook steeds beter te voetballen. Na een lange uittrap van Gerwin die werd doorgekopt door Steven, kwam Mark alleen voor de keeper te staan en hij zette netjes de 0-2 op het scorebord. Na een rommelige fase van beide kanten, waarin Gerwin ons goed op de been hield, werd er in de Heeswijkse verdediging een fout gemaakt waardoor Sander een ongelukkige overtreding binnen de 16, waarna de scheidsrechter hem op de 11 meter legde. Hierdoor kwam Oss op 1-2. Oss kreeg hierdoor hoop op een stunt door misschien een punt weg te kunnen snoepen van de koploper. Helaas kwamen zij bedrogen uit, een individuele actie van Steven resulteerde namelijk in een penalty en deze werd netjes door Mark benut. Oss trapte af waarop Steven heel alert reageerde en alleen op de keeper afging. Hij zette heel beheerst de 1-4 eindstand op het scorebord. Gerwin Hulsen werd terecht en heel verdiend uitgeroepen tot man of the match.

Graag willen wij u via deze weg uitnodigen om op 18 april a.s.
onze kampioenswedstrijd bij te wonen tegen Udi'19 A2 op sportpark de Ballendonk.