Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

zvvhdl.jpgHalte 5/Santé heeft zaterdag de topper in de c-poule gewonnen van Heuvel Elektro. Onder leiding van Maurice Oomen dicteerde Halte 5/Santé de wedstrijd en won uiteindelijk met 7-4. Hierdoor heeft de ploeg een gat geslagen van 3 punten. UCE-computers wist te winnen van CeGe Bouw; 2-5. 
  In de b-poule lijkt het kampioenschap voor Heerkens Techniek slechts een kwestie van tijd. Deze keer werd Total Pack met 12-2 naar huis gestuurd. Runner-up VGI won eenvoudig van Van Dijk auto's/TGO; 4-1. Laatstgenoemde ploeg lijkt kansloos voor handhaving in de b-poule. Dinthers Eethuis/GBA kwam 10 seconden voor tijd langszij tegen Stukadoor Jos v/d Pas, door een treffer van doelman Antoon van den Brand; 2-2.
 
In de a-poule werd GEDO Elektro weggetikt door Vobra/Van Zoggel; 5-10. Heesakkers Beton wist verrassend te winnen van De Toren Vip's/Hadeco; 4-2. Ook Cranen wist belangrijke punten te pakken in de strijd om degradatie; 11-1 tegen 100% Kerkzicht. Rein v/d Heijden werd eenvoudig verslagen door Schuts Elektro (1-7), met onder andere een treffer van keeper Danny Buijs.
 
De 2 bovenste ploegen in de a-poule speelden op vrijdag tegen elkaar in de 1/8 finale van de beker. Aan de hand van Luuk van Meurs wist El Torro de volgende ronde te bereiken tegen Langenhuijsen OZ; 4-2.