Voetbal

vvh6de.pngHet Zesde van vv. Heeswijk heeft onverwacht toch het kampioenschap mogen vieren. Op 2de paasdag  13 april waren ze afhankelijk van het resultaat van de directe tegenstander SCMH 4 uit Mariaheide. Omdat we niet wisten wat onze concurrent zou doen hadden we 2 spionnen richting het Mariaheise gestuurd.

We begonnen behoorlijk gespannen. Bij het eerst doelpunt hadden we de hulp van de scheidsrechter nodig om een terechte strafschop te verkrijgen. Een verdiende 1-0 was het wel. Vorstenbosch zette aan en maakte de verdiende 1-1.D it was tevens de rust stand. Onder tussen hadden we gehoord dat het bij onze concurrent ook spannend was 5-5, wat voor ons niet voldoende was. In de tweede helft gaven we gas en we kwamen terecht op een voorsprong (2-1).

Omdat de wedstrijd in Maria-Heide eerder was begonnen wisten we dat we aan een gelijk spel genoeg hadden voor het  kampioenschap. De voorsprong werd meer uit handen geven en we speelde de wedstrijd op routine uit en maakte er nog twee bij.

Onze uitslag 4-1 in combinatie met de nederlaag van onze concurrent, maakte dat Heeswijk 6 kampioen werd. Een zeer verdiend kampioenschap. Voor het feest dat volgde willen we onze sponsor Co-Packing Europe en de vrienden van het elftal heel erg bedanken.