090410_hvv_helmond_-_heeswijk.jpgHet kostte heel veel pijn, veel moeite en veel reddingen van doelman Patrick Lunenburg maar Heeswijk ging met drie punten terug vanuit Helmond naar Heeswijk (0-1). Niet voor het eerst dit seizoen kroonde laatste man Michel van Druenen zich tot matchwinner. (foto: Peter Tips)

Met op de tribune de voltallige selectie van Heeswijk A1, die een dag eerder het kampioenschap voor zich opeiste, speelde HVV een betere eerste helft dan Heeswijk. Aan Helmondse zijde kreeg Martien van Schijndel de grootse kans om de scoren te openen maar Patrick Lunenburg was onklopbaar. Ook in de twee helft. Alles wat in de buurt van zijn doel kwam, en dat was nogal wat, werd onschadelijk gemaakt door de Heeswijk-goalie. Een hele prettige bijkomstigheid was dat Heeswijk wel wist te scoren. In de slotfase scoorde Michel van Druenen zoals hij al twee keer eerder wist te scoren dit seizoen. Een corner werd verlengd en Van Druenen tikte de bal bij de twee paal binnen. Door deze overwinning is de derde periode voor Heeswijk zo goed als binnen en misschien, heel misschien zit er nog wel meer in...