090418_heeswijk_a1_kampioen.jpgOp het druk bevolkte sportpark de Ballendonk moest Heeswijk aantreden tegen Udi '19 A2. Meteen na de aftrap wist Heeswijk het doel van Udi te treffen. Mark Dobbelsteen werd door Jordy diep gestuurd en hij schoot de bal beheerst in de verre hoek. Voor Heeswijk was dit een droomstart. Hierna ging Heeswijk door met het creëren van kansen, helaas zonder resultaat, waardoor we de rust in gingen met een 1-0 voorsprong. (Foto: Peter Tips)

Udi kwam heel goed uit de kleedkamer. Hierdoor konden ze veel druk uitoefenen op de Heeswijkse verdediging. Udi kwam terecht op 1-1 door slecht verdedigingswerk van Heeswijk. Gelukkig liet Heeswijk de koppen niet zakken en ze gingen op zoek naar de 2-1, deze viel meteen in de volgende minuut. Na een overtreding op de rand van de 16 kreeg Heeswijk een vrije trap die werd genomen door Mark Dobbelsteen. De keeper kon hem nog net tegen de paal aantikken maar een alerte Jordy tikte de 2-1 binnen. Heeswijk bleef hierna aanvallen en kwam na een diepe bal van Sander kwam Jordy vrij in het 16 meter gebied en hij schoot de bal in de korte hoek binnen. Udi kwam nog op 3-2. Hierdoor kon na het fluitsignaal van de scheidsrechter een feest beginnen dat tot in de late uurtjes duurde

Hierbij willen wij onze sponsoren bedanken: Xanadu feestcafé, Co Packing europe, en MTC Bernheze.