Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvhpi2009.jpgHeeswijk blijft het fantastisch doen in de Derde Klasse D. Afgelopen zondag moest Prinses Irene geloven aan Heeswijks dadendrang. In de eerste helft liet Heeswijk goed voetbal zien. Het was af en toe nog wat onrustig, maar in vergelijking tot een week eerder tegen HVV, had het publiek wel wat te genieten. 
 

Prinses Irene hanteerde veelvuldig de lange bal richting spitsen Job v/d Elzen en Gijs v/d Lee maar echte kansen bleven aan beide kansen uit.

In de tweede helft was Prinses Irene de bovenliggende partij, de ploeg leek zich er van doordrongen dat drie punten gepakt moesten worden om degradatie af te wenden. Alleen het scoren wilde niet lukken voor de ploeg van Ton Berens (volgend jaar trainer in Heeswijk). Vlak voor tijd kreeg Berens te zien met wat voor spits hij volgend jaar gaat werken. Frank Dobbelsteen speelde niet zijn beste wedstrijd, was 80 minuten lang redelijk onzichtbaar, maar wist in tien minuten twee keer te scoren en dat is toch ook een klasse...

Door de overwinning heeft Heeswijk zich verzekerd van de derde periode en speelt het dus nacompetitie. Het kampioenschap kan ook nog steeds. Dan moet Nulandia volgende week verliezen van Mierlo-Hout, Heeswijk winnen bij Berghem Sport en daarna zou dan een beslissingswedstrijd volgen tussen Heeswijk en Nulandia. Dat zou een prachtig scenario zijn, maar met een tweede plek én een periode is het seizoen voor Heeswijk al lang geslaagd en neemt Hans van Es op een prachtige wijze afscheid van Heeswijk.