Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

08-09_heeswijk_b1.jpgHeeswijk B1 ongeslagen kampioen 08-09 en promoveert naar hoofdklasse.
Na afgelopen zaterdag 18 april het kampioenschap en promotie naar de hoofdklasse van de A1 gevierd te hebben, en de concurrentie punten had laten liggen, kon deze week vv Heeswijk B1 eveneens kampioen worden en promoveren naar de hoofdklasse.  

Woensdag 22 april moest er nog wel even gewonnen worden bij Prinses Irene in Nistelrode, dit was een van de mindere wedstrijden maar er werd uiteindelijk toch met 0-2 gewonnen.

Zaterdag 25 april was de kampioenswedstrijd en moest er nog wel gewonnen worden van Festilent B1 om zeker te zijn van het kampioenschap. Na de aftrap op 14:30 uur was het na 3 minuten al 1-0 en na een fantastische wedstrijd werd het uiteindelijk 7-0, zodat het kampioenschap binnen was. Na het laatste fluitsignaal werd dit met vuurwerk en champagne uitbundig gevierd.

In de kleedkamer werden door sponsoring van De Zwaan (Court Steenbergen bedankt) shirtjes uitgereikt met B1 op de voorzijde kampioen '08-'09  en op de achterzijde eidndelijk rugnummers omdat ze het hele jaar al zonder hebben moeten doen. Door de aanvoerder werden de trainer Perry van de Wiel en de leiders Niels van Schijndel en Frank Dobbelsteen namens het hele team bedankt voor een prachtig seizoen.

Na in de kantine door iedereen gefeliciteerd te zijn werd er met de platte kar van Gebr. Dijkhoff een tour door Heeswijk-Dinther gemaakt en na terugkomst tot in de late uurtje doorgefeest.