Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

thumb_zvvhdl.jpgSchuts Elektro kruipt steeds verder naar de felbegeerde koppositie in de A-poule. Afgelopen vrijdag werd, ondanks de afwezigheid van sterspeler Rob Tips, de topper tegen Langenhuijsen OZ gewonnen; 6-3. Het was aanvoerder Danny Buijs die zijn ploeg op sleeptouw nam met enkele weergaloze acties. Omdat koploper El Torro een misstap beging tegen een uitstekend Heesakkers Beton (4-7), nadert Schuts Elektro de koploper nu op 1 verliespunt.

Langenhuijsen OZ volgt met 3 verliespunten van de eerste plaats. Rein v/d Heijden wist te winnen van Cranen; 9-3. 100% Kerkzicht rekende af met Vobra/Van Zoggel; 4-7. GEDO Elektro won ruim van een verzwakt De Toren Vip's/Hadeco; 13-1, alhoewel de mooiste goal in deze wedstrijd kwam van de voet van Ad Kooijmen (Toren Vip's).

In de B-poule heeft Heerkens Techniek na de overwinning op HS Manders (7-2) nog één overwinning nodig om de schaal omhoog te mogen houden. Stukadoor Jos v/d Pas won nipt van Van Dijk auto's/TGO, dat bijna gedegradeerd is; 4-3. 

In de C-poule is het bloedstollend spannend. Door een 7-3 overwinning op De Zwaan heeft Arttekst de aansluiting bij de top gevonden. De ploeg komt nu op 3 punten van koploper Halte 5/Santé, en staat daarmee gelijk met Heuvel Elektro, dat won van zvv Van Aarle; 9-3. De Zwaan volgt op 5 punten van de koploper.