Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

f120090509.jpgOp zaterdag 9 mei werd in het seizoen 2008-2009 maar liefst het 4de team van de jeugd van v.v. Heeswijk kampioen. Deze keer viel de kampioenstitel te vieren door het F1 team van deze vereniging.

Onder de bezielende leiding van hoofdtrainer Maarten Twuyver, voortreffelijk geassisteerd door de heren Esselaar en van Os, werd op de laatste competitiewedstrijd overtuigend met 4-1 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Prinses Irene uit Nistelrode.

Het seizoen werd weliswaar moeizaam begonnen met de enige nederlaag uit bij Fc Uden maar vanaf toen ging het balletje pas echt goed rollen voor de jeugdige Heeswijk talenten en werd er niet meer verloren.

Na de laatste wedstrijd  barstte er op Sportpark de Balledonk een waar kampioensfeest los en na overhandiging van de kampioensshirts ( ook voor de leiders ) begon de rondrit op de platte kar door Heeswijk-Dinther. Met dit overtuigend kampioensschap lijkt de toekomst voor vv.Heeswijk gewaarborgd en bij deze feliciteren wij van harte de kampioenen en hun leiding.  

Op de foto: staand  vlnr: Maarten Twuyver, Laurens van Os ,Jorg van Zutphen , Tjeu Dortmans , Ries van Alebeek en Peter van Os.
2e rij:  vlnr: Max van der Heijden , Zev Rooijmans , Thijs Heesakkers , Gijs Esselaar en Olivier de Schouwer. Niet op de foto , Patrick Esselaar.