Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvheeswijk.jpgOp 16 mei 2009 wordt  het jaarlijkse v.v.Heeswijk  voetbal toernooi gehouden. Dit jaar hebben we gekozen voor een andere opzet, met nog meer actie en kijk plezier. Om dit te bewerkstelligen hebben we gekozen  voor een 7 tegen 7 toernooi op een half veld.  

Voor dit toernooi hebben zich 20 team's ingeschreven en er zal dan ook op 2 verschillende velden steeds 4 wedstrijden tegelijk te zien zijn. Graag willen we iedereen attent maken op deze spectaculaire happening.

Wij zijn zeer blij dat u heeft toegezegd om deel te nemen aan ons toernooi en verwachten u ook op 16 mei 2009 in feestelijk stemming.

Het sportieve gedeelte van het toernooi zal rond 10.00h aanvangen.

Voor de muzikale en feestelijke  omlijsting zal gezorgd worden door een bekende  feest DJ (bekent uit o.a. Westendorf) en een zanger(verra. Gedurende het hele toernooi (sluiting 00.00 uur?????) zal er gezorgd worden voor een feestelijke sfeer.

De finale wedstrijd staat gepland om ca 17.00h

Graag heten we alle belangstellende welkom.

Deze DJ zal tevens bepalen wie er deze dag het gezelligste team is en mag de befaamde feestbeker in ontvangst nemen (ps dit is wel een wissel beker).

Wie er voor de feestbeker willen gaan gelieve met de taxi te komen zodat het nadien ook een feest blijft.

Met vriendelijke groet de toernooileiding.