Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

thumb_zvvhdl.jpgOp zaterdag 18 juli a.s. vieren we feest! Dit jaar bestaat onze Vereniging Zaalvoetbal voor Heeswijk, Dinther en Loosbroek 10 jaar. Natuurlijk spelen we al langer zaalvoetbal. Al vanaf 1974 is er sprake van georganiseerd zaalvoetbal in sporthal d’n Tol. Vanaf 1989 gebeurde dat onder het bestuur van de Stichting Zaalvoetbal voor Heeswijk en Dinther. Vanaf 19 mei 1999 bestaat onze huidige vereniging. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. 

Op 18 juli 2009 worden de beslissingswedstrijden voor promotie en degradatie van de A, B en C-poule gespeeld en natuurlijk de bekerfinale. Tijdens de aansluitende feestavond zal de prijsuitreiking voor zowel de drie competities als de beker plaatshebben.

Het feestelijk tintje zal bestaan uit een jubileumwedstrijd tussen een All Star Team van spelers uit onze zaalvoetbalcompetities en het team van FCK de Hommel.  Het All Star Team wordt samengesteld door jullie. Alle teamleiders hebben inmiddels een mailtje gekregen met de vraag drie spelers te nomineren voor dit All Start Team.

Het is de bedoeling dat zij (alleen of in overleg met het team) drie spelers nomineren, die zij het best vinden spelen in één van onze drie competities. Tot 1 juni a.s. is de tijd om deze nominaties in te leveren per e-mail. Het bestuur stelt vervolgens het team samen. De spelers die het vaakst worden genomineerd worden in het All Star Team opgenomen.

Dit team wordt op 1 juli a.s. via de website van de vereniging bekendgemaakt. Coach van het team is voorzitter Erwin van Kessel. Over de samenstelling van het team kan niet worden gecommuniceerd met het bestuur. De geselecteerde spelers worden wel eerst door het bestuur persoonlijk geïnformeerd of zij mee kunnen en willen doen. 

We hopen tijdens de jubileumavond héél veel van onze huidige spelende leden te mogen begroeten. Vanzelfsprekend zijn ook alle oud-leden van harte genodigd bij dit prachtige slotweekend aanwezig te zijn.

Vanaf 18.00 uur vinden de beslissingswedstrijden plaats, om 20.00 uur is de jubileumwedstrijd tussen het All Star Team en FCK de Hommel, gevolgd door de bekerfinale om 21.00 uur.

Aansluitend is de jaarlijkse feestavond voor onze leden, waarbij ook oud-leden voor dit jaar van harte zijn uitgenodigd. Hier worden alle prijzen uitgereikt en is er gelegenheid met elkaar nog eens op een informele wijze het seizoen te evalueren.