Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

logo_avesteyn_vrienden.jpgOp Vrijdag 24 April was het weer tijd voor de finale van de Gerard vd Broek trofee. Alles was door Bart v Doorn al in gereedheid gebracht waarvoor onze dank. Dit jaar voor het eerst alleen voor onze jeugdleden. Zo rond de klok van 19:00 uur stonden 60 finalisten te trappelen om te beginnen.

We begonnen aan de finale met de jeugdelftallen van de C’s de B’s en de A’s.

Alleen Tom van Nuland wist alle drie de penaltys te benutten en ging rechtstreeks door de finale.

Maar liefst 9 spelers moesten nogmaals aantreden om uit te maken wie in deze groep de nummer 2 en 3 zouden worden. Na 9 genomen penaltys  was de uitslag bekend:

1ste plaats Tom van Nuland.
2de plaats Rob vd Steyn
3de plaats Matthijs van Lierop

Daarna was het de beurt aan de allerkleinste van onze club. De F pupillen traden aan en iedereen die door was naar de finale was ook daadwerkelijk aanwezig dus 29 finalisten. Er werd ook door de kleinste spelers goed geschoten. Jan vd Elzen, Hein vd Heuvel en Antoon vd Brand moesten als keepers vol aan de bak.
Uiteindelijk waren er 5 spelers die alle 3 de penaltys wisten te maken. Zij gingen dus uitmaken wie de beste zou zijn. Tim de Mol en Luc vd Heijden hadden bij hun vierde te nemen penalty geen geluk en miste allebei. Jammer maar ze hebben allebei goed hun best gedaan.

De laatste 3 spelers moesten dus de nummer 1, 2, en 3 worden.  Kane van Wanrooy werd de uiteindelijke winnaar door 10 penaltys allemaal raak te schieten.

1ste plaats Kane van Wanrooy
2de plaats Tom vd Heyden
3de plaats Jody van Bakel

Als laatste groep mochten de E en D spelers aantreden.
Na 3 gemaakte strafschoppen moesten de gebroeders Vervoort uitmaken wie het beste zou zijn.
Uiteindelijk wist Jorn de vierde strafschop niet te maken, Niels wist hem wel te benutten.
Voor de 3de plaats moesten er nog 10 spelers aantreden. Timo van Hout, Pietro van Kasteren en Seth vd Brand wisten er een spannende strijd van te maken. Uiteindelijk werd Seth er met de derde plaats van door te gaan.

1ste plaats Niels Vervoort
2de plaats Jorn Vervoort
3de plaats Seth vd Brand

De nummers 1 Tom, Kane en Niels mochten uit gaan maken wie de felbegeerde Gerard vd Broek wisseltrofee een jaar lang in z’n prijzenkast mocht zetten. Helaas miste Niels al mteen z’n eerste penalty. Tom en Kane wisten deze wel te maken. Daarna bleven Tom en Kane zeer koel en wisten zij alle 3 de strafschoppen te benutten.
Maar bij het nemen van de vierde penalty was het duidelijk dat Tom de uiteindelijke winnaar zou zijn, hij maakte z’n strafschop en Kane wist hem niet te maken.

Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking in de kantine. Gerda vd Broek was weer aanwezig om de prijzen uit te reiken aan de winnaars.

Gerda bedankt dat je ook dit jaar weer wilde komen en we hopen nog vele jaren op je te kunnen rekenen.

De winnaars van de Gerard vd Broek trofee 2009 waren:

1.       TOM VAN NULAND
2.       KANE VAN WANROOY
3.       NIELS VERVOORT

Wij willen deze jongens dus nogmaals hartelijk feliciteren met hun prijs. Super gedaan jongens.
Natuurlijk om af te sluiten willen wij nog enkele mensen bedanken omdat het zonder hen niet mogelijk zou zijn om deze geweldige activiteit te organiseren.

De volgende sponsoren willen we bedanken voor hun financiele steun:

v.d Braak lijmbedrijven
De Toren
Ad vd Leest auto’s
Gebr van Gerwen staalbouw
Langenhuijzen groenbedrijven
Rksv Avesteyn
GBA bouwadviesbureau
Heerkens techniek

En onze hoofdsponsor
Jan Verheyden.

Verder willen we Nico en Richard bedanken voor het werken achter de bar, de keepers Jan, Hein en Antoon voor hun inzet. Bart voor het alles gereed maken, Gerda voor de prijsuitreiking.
En als laatste alle deelnemers en de vele toeschouwers waardoor het weer een zeer geslaagde activiteit is geweest.

Tot volgend jaar allemaal.