Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvh20090517.jpgRood-Wit en v.v. Heeswijk trapten zondagmiddag, half drie, af voor de eerste wedstrijd in de tweede ronde van de nacompetitie voor promotie naar de Tweede Klasse. Beide ploegen kennen elkaar door een door aangezien dit seizoen al twee keer eerder tegen elkaar gevoetbald werd. Rood-Wit won beide keren.  

 
De ploeg uit Helmond begon ook het sterkst. Bart Verstijnen zette de thuisploeg dan ook verdiend op 1-0. En er waren kansen op meer, maar, voor het zeer onrustig spelende, Heeswijk bleef de schade beperkt. Na een half uur kwam Heeswijk zelf ook aan voetballen toe en dit resulteerde in twee dotten van mogelijkheden voor Frank Dobbelsteen. Heeswijks nummer 9 lobte echter over en schoot langs.

In de tweede helft stond er een ander Heeswijk en bij Rood-Wit vloeide de krachten weg. Na een uur lag de gelijkmaker in het netje. De prima voorbereidende actie was van Koen Heesakkers en de kopbal die binnenging kwam van Frank Dobbelsteen. In de slotfase verschafte Heeswijk zich een uitstekende uitgangspositie voor wedstrijd twee, door nog twee keer te scoren. Tonnie v/d Wetering schoot namens Rood-Wit in eigen doel. En Frank Dobbelsteen deed nog een extra duit in het zakje door, opnieuw met zijn hoofd, voor 1-3 te zorgen. Donderdag is de return in Heeswijk.