Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

zvvhdl.jpgEen ware bekerkraker tussen c-pouler Heuvel Elektro en a-pouler De Toren Vip's/Hadeco is uitgelopen op een penaltyserie. Na een 3-0 voorsprong voor Heuvel Elektro was het Ad Kooijman die zijn team op sleeptouw nam en met drie treffers in de laatste vijf minuten van het duel zijn team op gelijke hoogte bracht. De penaltyserie werd vervolgens gewonnen door De Toren Vip's/Hadeco. 
Heerkens Techniek wist het stugge Vobra/Van Zoggel te verslaan; 4-2. Cranen had geen moeite met Halte 5/Santé; 12-4. De halve finales van de beker staan voor vrijdag 19 juni op de planning;
20.00 uur: Cranen - El Torro
21.00 uur: Heerkens Techniek - De Toren Vip's/Hadeco
In de c-poule blijft het erg spannend. Koploper Halte 5/Santé won moeizaam van UCE-computers; 5-1. Emgas won ruim van CeGe Bouw; 9-2. FV De Pintenman won in een kraker van zvv Van Aarle; 6-0, door maarliefst 5 (!) eigen doelpunten van Dennis Groot Bleumink.
Ruijs Software werd op vrijdag volledig van de mat geveegd door Stukadoor Jos v/d Pas; 2-15. Total Pack en HS Manders kwamen 3-3 overeen. Van Dijk auto's/TGO kwam duidelijk tekort tegen een verjongd zvv El Moto; 5-11. 
In de a-poule behaalde El Torro een belangrijke overwinning op GEDO Elektro; 4-3.