Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

081212-zaaljeugd_2.jpgIn Heeswijk-Dinther is al jarenlang een zaalvoetbalcompetitie met deelnemende teams uit Heeswijk, Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek. Elk weekend is er op vrijdagavond en zaterdagmiddag en – avond een spannende competitie in drie poules. In totaal zijn er 30 teams met ruim 440 zaalvoetballers actief. En dat verloopt erg leuk. Toch willen we graag tieners interesseren voor deze sport en daarmee de aanwas de komende jaren graag handhaven. En daarvoor zijn we op zoek naar jou.

 

Ben je 13, 14 of 15 jaar, woon je in Heeswijk, Dinther, Vorstenbosch of Loosbroek én heb je zin in een EENMALIGE kennismaking met de zaalvoetbalsport of vind je het leuk om een uurtje lekker te zaalvoetballen, dan is deze uitnodiging voor jou! Op vrijdag 19 juni a.s. ben je om 17.45 uur welkom in sporthal de Zaert in Dinther. Zorg voor zaalschoenen, anders kun je niet meedoen. Van 18.00 tot 19.00 uur gaan we onderling een potje zaalvoetballen, onder leiding van een gediplomeerd scheidsrechter. Na het sporten is er gelegenheid tot douchen.

Je kunt alleen meedoen, als je je van tevoren per e-mail hebt aangemeld bij de organisatie. Daarvoor stuur je een mailbericht met je naam, je leeftijd, je adres en je e-mailadres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wil je eerst meer informatie dan mag je me ook bellen op 0413-293898

 

We rekenen op je komst.

 

Namens het bestuur van de zaalvoetbalvereniging Heeswijk, Dinther en Loosbroek,

Lambert van der Ven.