Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

zvvhdl.jpgEl Torro is afgelopen vrijdag door het oog van de naald gekropen. Vlak nadat achtervolger Schuts Elektro flink op de broek had gekregen van Langenhuijsen OZ (1-5), leek ook de koploper punten te gaan verspelen, met een tussenstand van 5-2 voor Cranen zo'n 7 minuten voor tijd. Totdat Bart Faro het op zijn heupen kreeg.
Met 4 treffers in de slotfase wist hij de score hoogstpersoonlijk om te buigen; 5-6. GEDO Elektro wist op zaterdag onverdiend te winnen van Rein v/d Heijden; 5-4. Vobra/Van Zoggel legde het af tegen Heesakkers Beton; 5-6. 100% Kerkzicht verloor verdiend van De Toren Vip's/Hadeco; 9-6. In de b-poule klaarde VGI, ondanks de afwezigheid van sterspeler Rick Cranen, de klus op eenvoudige wijze tegen het noodlijdende Ruijs Software; 13-4. Laatstgenoemde ploeg lijkt hard op weg naar een plaats die nacompetitie ten gevolge heeft. HS Manders kreeg een flink pak slaag van Klippels-Van de Braak; 3-12. Stukadoor Jos v/d Pas won een belangrijk duel om de derde plaats tegen zvv El Moto; 8-4. Total Pack won met 5-2 van Dinthers Eethuis/GBA.
In de c-poule zijn nog steeds vier ploegen kansrijk voor de titel. Halte 5/Sante deed dit weekend de beste zaken, gek genoeg zonder zelf te spelen. Omdat De Zwaan zowel van Heuvel Elekro (5-3, op vrijdag) en Arttekst (8-4, op zaterdag) wist te winnen werd de koppositie van Halte 5/Sante verstevigd.