Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

080822-lvdv-supercup2.jpgZaalvoetbalvereniging Heeswijk, Dinther en Loosbroek viert dit jaar haar 10 jarig bestaan. Vanzelfsprekend is er al veel langer sprake van georganiseerd zaalvoetbal. We moeten teruggaan tot 1974, wanneer in de dan net nieuwe sporthal d’n Tol zaalvoetbal wordt georganiseerd.In 1989 wordt een Stichting Zaalvoetbal voor Heeswijk en Dinther opgericht, welke op 19 mei 1999 officieel wordt omgezet in de huidige ‘Vereniging Zaalvoetbal voor Heeswijk, Dinther en Loosbroek’.
We spelen nu dus 35 jaar georganiseerd zaalvoetbal in Heeswijk-Dinther, waarbij we dit jaar stilstaan bij het 10-jarig jubileum van onze vereniging. Tijd voor een klein feestje.  Op zaterdag 18 juli a.s. vieren we dat feest! 
Op die avond worden de beslissingswedstrijden voor promotie en degradatie van de A, B en C-poule gespeeld en natuurlijk de bekerfinale. Tijdens de aansluitende feestavond zal de prijsuitreiking voor zowel de drie competities als de beker plaatshebben. Het feestelijk tintje zal bestaan uit een jubileumwedstrijd tussen een All Star Team van spelers uit onze zaalvoetbalcompetities en het team van FCK de Hommel (Nederlandse Eredivisie zaalvoetbal).  We hopen héél veel van onze huidige spelende leden deze avond te mogen begroeten. Vanzelfsprekend zijn ook alle oud-leden van harte genodigd bij dit prachtige slotweekend aanwezig te zijn. Vanaf 18.00 uur vinden de beslissingswedstrijden plaats, om 20.00 uur is de jubileumwedstrijd tussen het All Star Team en FCK de Hommel, gevolgd door de bekerfinale om 21.00 uur. Aansluitend vindt de jaarlijkse feestavond voor onze leden plaats, waarbij dit jaar ook oud-leden van harte zijn uitgenodigd.  Voor meer informatie over het feest, houd onze website in de gaten: www.zaalvoetbalhdl.nl