Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

supppverav.jpgZo het zit er op. Na 22 jaar in het bestuur te hebben gezeten v/d Suppv: heb ik mijn laatste vergadering gehad en de laatste kienmiddag voor de jeugd jl. 30 mei. Een prachtige tijd gehad en verschillende bestuursleden voorbij zien gaan. Jaren geleden stapte enkele [oude] bestuursleden op en kwam er veel verjonging voor in de plaats.

De goeie oude tijd van vergaderen bij iemand thuis was voorbij, en omdat we veel jongeren erbij kregen mochten we voortaan vergaderen in de bestuurskamer van Avesteyn. Toch was de oude tijd van vergadering iets aparts en soms heel laat, en erg gezellig. Ik heb het altijd heel erg goed naar mijn zin gehad, maar nu werd het toch tijd om te stoppen.

Mijn animo werd minder en dan moet je plaats maken voor iemand anders. De huidige bestuursleden doen het verdomd goed en ik kan dan ook met een gerust hart afscheid nemen. Iedereen van het bestuur v/d Suppv: ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking en maak er moois van.

Ook iedereen bedankt van Avesteynzijde waar ik altijd alle medewerking van kreeg. Ook alle sponsoren waar ik nooit tevergeefs aanklopte voor een financieele bijdrage of goederen voor een of andere activiteit. Speciaal woord van dank aan Theo Beekveld / de redactie van het avesteynblojke en Bartje van Doorn voor al hun medewerking. Verder dank aan iedereen die ik vergeten ben.

Nou moet ik als laatste mijn sleutels en code inleveren en dat doet toch ook wel een beetje zeer, zoals sommige wel weten, ha ha.

Het beste allemaal!!!!!!!!

Gr. Rien Dortmans.