Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

zvvhdl.jpgArttekst heeft afgelopen zaterdag de laatste strohalm gepakt in de bloedstollende titelstrijd van de c-poule. Met 3 nieuwelingen in de gelederen werd koploper Halte 5/Santé met 4-1 te kijk gezet.

Breekpunt in de wedstrijd was de gemiste strafschop van de doorgaans betrouwbare Halte 5-speler Gerben van Lieshout, bij een stand van 2-2.
Omdat Heuvel Elektro ook wist te winnen (10-3 tegen Emgas) is het spannender dan ooit. Met nog 2 wedstrijden te gaan kunnen nog steeds 4 ploegen de titel pakken.

Halte 5/Santé heeft de beste papieren met één punt voorsprong en is bovendien nog in een strafzaak verwikkeld met Emgas, waardoor de ploeg er wellicht nog 2 punten bij krijgt.

In de kelder van poule C won C1000 Will Janssen van zvv Van Aarle; 5-4. CeGe Bouw wist ook te winnen; 5-3 tegen FV De Pintenman. 

In de b-poule werd het inmiddels gedegradeerde Van Dijk auto's/TGO zoekgespeeld door de almachtige kampioen Heerkens Techniek; 12-1. VGI werd verslagen door zvv El Moto (2-6), waardoor de strijd om de tweede plaats ook nog niet beslecht is. Total Pack won van Ruijs Software; 4-2.

In de a-poule wist El Torro een lastige horde te omzeilen. Tegen GEDO Elektro werd bijna een 1-4 voorsprong weggegeven, maar door een misser van GEDO-aanvoerder Geert van Gerwen in de slotseconden bleef de gelijkmaker uit; 3-4. Schuts Elektro dacht de winst binnen te hebben tegen De Toren Vip's/Hadeco, maar net zoals eerder dit seizoen kwam de groene formatie terug uit geslagen positie; het was Michiel Dobbelsteen die 15 seconden voor tijd de 7-8 binnenschoot. Cranen won met gemak van Vobra/Van Zoggel; 10-5.