Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

090619-lvdv-jeugd.jpgOp vrijdag 19 juni vond voor de tweede keer dit jaar het halfjaarlijkse zaalvoetbaluur voor de jeugd van Heeswijk, Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch weer plaats. Van 18.00 uur waren twaalf tieners (veel van de C jeugd van Heeswijk en Avesteyn) naar sporthal de Zaert gekomen, om een uurtje onderling te zaalvoetballen op uitnodiging van zaalvoetbalvereniging HDL.


Het niveau was wederom goed, er waren veel individuele acties en goed samenspel te zien. Dit alles vol enthousiasme en een gezonde wil om te winnen. De teamindeling was snel voor elkaar en er werd snel begonnen met voetballen om geen tijd te verliezen.
De spelers in de oranje hesjes wisten effectief om te gaan met de kansen en stonden voor rust op een ruime voorsprong. Deze voorsprong werd vakkundig verkleind en zelf een gelijke stand werd bereikt. Maar kort voor tijd wist oranje orde op zaken te stellen en de 10-8 eindstand op het scorebord te zetten. Na de wedstrijd was er nog een sportdrank voor de spelers in de sportkantine de Pintenman.Een goed ontvangen initiatief wat volgend seizoen weer een vervolg gaat krijgen.Tot over een half jaar maar weer!