Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

thumb_whv.jpgOnze nieuwe mascotte LEJO de Leeuw is nu ruim een week een echte WHV-er!! Hij heeft het super naar zijn zin bij WHV. De afgelopen week heeft Lejo een kennismakingsrondje in Bernheze gemaakt en is hij regelmatig ergens ‘actief’ geweest.

Resultaat hiervan is dat iedereen onze Lejo nu wel zo’n beetje kent. Hij is eigenlijk zo populair dat we, om Lejo een echte WHV-er te laten zijn en blijven, hem wat in bescherming moeten nemen. Daarom willen wij iedereen duidelijk maken waar en wanneer Lejo ingezet kan worden. Daarbij stellen we voorop dat Lejo NIET uitgeleend wordt! Verder zal Lejo met name bij WHV-activiteiten ingezet kunnen worden. Dat hoeft dus niet alleen een voetbalwedstrijd te zijn, maar ook bijvoorbeeld een bijzondere training, een WHV getinte activiteit of een WHV (getint) feest/jubileum. Een activiteit die helemaal niets met WHV of WHV-ers te maken heeft is dus voor Lejo niet aan de orde.

Het bestuur van WHV heeft Lejo onder haar hoede genomen en het bestuur beslist ook over activiteiten voor Lejo. Natuurlijk kunnen er verzoeken gedaan worden voor Lejo bij één van de bestuursleden en dan zal worden bekeken of Lejo ingezet kan worden. Op deze manier willen we Lejo de Leeuw een echte WHV-er laten zijn en blijven en wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op met één van de bestuursleden van WHV.
Het bestuur van WHV