Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

thumb_zvvhdl.jpgDe eindstrijd van de beker zal dit seizoen gaan tussen koploper in de a-poule El Torro en kampioen van de b-poule Heerkens Techniek. Beide ploegen kwamen de halve finales door na een spannende penaltyreeks.

El Torro nam  het op tegen angstgegner Cranen. Aanvankelijk leek er niets aan de hand toen een 3-0 voorsprong genomen werd. Cranen kwam echter knap terug en nam een 3-4 voorsprong.  

Omdat de gelijkmaker toch nog viel kwam het op een strafschoppenserie aan, die pas na 10 beurten beslist werd. Ook Heerkens Techniek kwam terug van een 3-0 achterstand. Na een 3-3 eindstand profiteerde Jasper van der Zanden van een misser van Dirk van Grinsven door de beslissende zesde strafschop binnen te schuiven. De finale zal gespeeld worden op de feestavond op 18 juli. Aanvang 21.00 uur, direct na de wedstrijd HDL All Stars-FCK De Hommel. Pikant detail is dat het een dubbele broedertwist zal worden; Bart vs. Bas Faro en Luuk vs. Bas van Meurs. 

In de c-poule blijft Arttekst nog altijd in de race voor het kampioenschap. UCE-computers werd eenvoudig aan de kant gezet; 6-1. Emgas gaf De Zwaan voetballes; 17-5. 
100% Kerkzicht lijkt in de a-poule bezig aan een comeback; Schuts Elektro werd verslagen met 6-5. El Torro won in de laatste minuut van De Toren Vip's/Hadeco; 6-5. De ploeg heeft nog één punt nodig om de titel te pakken, maar speelt nog wel tegen de nummer 3 en 2 van de competitie... 

Heerkens Techniek lijkt nog steeds onverslaanbaar in de b-poule; zvv El Moto werd na een 1-3 voorsprong alsnog verslagen; 4-3. HS Manders wist handhaving veilig te stellen door te winnen van Ruijs Software; 7-4. Laatstgenoemde is nu veroordeeld tot het spelen van promotie/degradatie tegen de runner-up van de c-poule. Dinthers Eethuis/GBA won van het reeds gedegradeerde Van Dijk auto's/TGO; 10-3. Total Pack kwam tekort tegen Klippels-Van de Braak; 3-4.