Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

uitnodigingzvvhdl.jpgKomende zaterdag 18 juli is het zover! We vieren dan ons 10 jarig bestaan met een speciale jubileumwedstrijd van ons ZVV HDL All Star team tegen de ere-divisieclub FCK de Hommel. De wedstrijd vangt om 20.00 uur aan in sporthal de Zaert in Dinther, de toegang is gratis. We hopen jullie met heel velen te ontmoeten in de Zaert en in de Pintenman.


Het All Star Team staat onder leiding van voorzitter Erwin van Kessel. In de afgelopen periode zijn alle teams van de deelnemende zaalvoetbalteams in onze A, B en C poule gevraagd spelers voor dit team te nomineren.

Uit alle inzendingen is het volgende team samengesteld: Maarten van den Broek (Langenhuijsen OZ), Dylan Davies (Langenhuijsen OZ), Frank Dobbelsteen (De Toren Vip's/Hadeco), Pieter Kuijpers (Langenhuijsen OZ), Emiel van de Sanden (Cranen), Rob Tips (Schuts Elektro), Luuk Verkuijlen (GEDO Elektro), Roy Wijlaars (El Torro), Mark Wonders (100% Kerkzicht).

Het belooft een mooie wedstrijd te worden. Het All Star team wordt gesponsord door Total Pack en Emgas. Beide shirtsponsoren leveren het wedstrijdshirt voor één speelhelft. Die avond is het sowieso een bijzondere avond.

Vanaf 18.00 uur staan de beslissingswedstrijden voor promotie en degradatie op het programma. We starten dan met de nr. 2 van poule C tegen Ruijs Software (nummer voorlaatst B-poule). Die nr. 2 wordt woensdag 15 juli in een speciale beslissingsavond pas duidelijk , waar ook het kampioenschap van de C-poule wordt bepaald. Voor promotie-degratatie tussen de A- en de B-poule wordt om 19.00 uur gespeeld tussen Cranen (nummer voorlaatst A-poule) en VGI (nummer 2 B-poule). 

Na de jubileumwedstrijd tegen FCK de Hommel wordt om 21.00 uur afgetrapt voor de bekerfinale tussen El Torro en Heerkens Techniek. Toevalligerwijs de kampioen van de A-poule tegen de kampioen van de B-poule.

En of dat allemaal nog niet genoeg is er aansluitend een feestelijke afsluiting in de Pintenman vanaf 22.00 uur. Daar worden ook de prijzen uitgereikt van het seizoen 2008-2009 en beginnen we aan een relatief korte zomerstop. Op vrijdag 11 september 2009 begint de competitie weer. 

Zaterdag 18 juli a.s. ..…een avond boordevol topzaalvoetbal in sporthal de Zaert in Dinther en een boel gezelligheid in sportcafé de Pintenman. We hopen jullie allen te mogen ontmoeten. En nogmaals gezegd: ook oud-leden vieren die avond mee! Voor meer informatie over het feest kijk ook op: www.zaalvoetbalhdl.nl