Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvheeswijk.jpgDoor invoering van de nieuwe topklasse is de promotie-degradatiergeling aangepast.
De regeling is als volgt voor de derde klasse waarin Heeswijk 1 ook in dit seizoen zal acteren. De nummers een en twee promoveren naar de tweede klasse. De periodekampioenen spelen met de nummers elf uit de tweede klassen om drie extra promotieplaatsen. Nummer twaalf degradeert en nummer elf speelt promotie-/degradatieduels.  Voor Avesteyn geldt hetzelfde alleen starten zij in de vijfde klasse.
PDF Afdrukken E-mail



De totale regeling voor alle klassen is als volgt:

ZONDAGVOETBAL

Hoofdklasse


De nummers een tot en met vier promoveren naar de nieuw te vormen Topklasse. De nummers vijf en zes uit de hoofdklassen A, B en C spelen beslissingsduels om vier extra plekken in de Topklasse. De nummer veertien degradeert en de nummer dertien speelt promotie-/degradatieduels.

Eerste klasse

De nummers een tot en met drie promoveren naar de hoofdklasse. De periodekampioenen spelen met de nummer dertien uit de hoofdklasse om een extra plek in de hoofdklasse. Nummer twaalf degradeert en nummer elf speelt promotie-/degradatieduels.

Tweede klasse

De nummers een tot en met drie promoveren naar de eerste klasse. De periodekampioenen spelen met de nummer elf van de eerste klasse om een extra plek in de eerste klasse. Nummer twaalf degradeert en nummer elf speelt promotie-/degradatieduels.

Derde klasse

De nummers een en twee promoveren naar de tweede klasse. De periodekampioenen spelen met de nummers elf uit de tweede klassen om drie extra promotieplaatsen. Nummer twaalf degradeert en nummer elf speelt promotie-/degradatieduels.

Vierde klasse

De kampioen promoveert naar de derde klasse. De periodekampioenen spelen met de nummers elf uit de derde klassen om vijf extra plekken in de derde klasse. Nummer twaalf degradeert en nummer elf speelt promotie-/ degradatieduels.

Vijfde klasse

De nummers een en twee promoveren naar de vierde klasse. De periodekampioenen spelen samen met de nummers elf uit de vierde klassen om een extra plek in de vierde klasse. Nummer twaalf degradeert en nummer elf speelt promotie-/degradatieduels.

Zesde klasse

De nummers een en twee promoveren naar de vijfde klasse. De periodekampioenen spelen samen met de nummers elf uit de vijfde klassen om vijf extra plekken in de vijfde klasse. Geen degradanten.