Voetbal

thumb_kunstgras.jpgAfgelopen weekend stond voor Heeswijk de wedstrijd tegen de hoofdklassekampioen van afgelopen seizoen, OSS. '20 A1, op het programma. Deze bekerwedstrijd was voor Heeswijk een goede graadmeter om te kijken of ze mee kunnen in de hoofdklasse.

Na het eerste fluitsignaal ging Heeswijk meteen fel van start en hierdoor creëerden zij de eerste kansen van de wedstrijd.

Na een gelijk opgaande eerste helft wist OSS.'20 toch op voorsprong te komen na een inschattingsfout van Gerwin. In de rust hamerde André er op dat Heeswijk zeker niet voor OSS. '20 onderdeed en als ze op dezelfde voet door zouden gaan, de kansen bleven komen en uiteindelijk resultaat op zouden leveren. Nils Vos en Frank Verstaten kwamen de 2e helft in de plaats voor Daan Bruekers en Niels vd Berg. In de 2e helft wist Heeswijk het spel steeds meer na zich toe te trekken, wat resulteerde in de 1-1 door Mark. Na deze gelijkmaker was OSS ‘20 een beetje van slag waardoor Heeswijk Heel verdiend de 2-1 maakte doormiddel van Nils. Hierna was Heeswijk de bovenliggende partij. Jordy wist hierna ook nog de 3-1 binnen te tikken waardoor de wedstrijd gespeeld was, Heeswijk won hierdoor terecht.  Zij hopen dit niveau te kunnen behouden en a.s. woendag, 2 september, ook tegen TOP A1  de 3 punten in Heeswijk te kunnen houden