Voetbal

thumb_kunstgras.jpgDe dames van VV Heeswijk zijn dit seizoen uitstekend begonnen. Op donderdagavond 27 augustus 2009 werd de eerste wedstrijd voor de beker gespeeld in Haren. Al na een paar minuten was duidelijk dat Heeswijk een stuk sterker was. Na de snelle 0-1 van Rosanne volgden snel meer goals. Dit resulteerde in een 0-11 voorsprong met de rust.

Na wat aanwijzingen en tips van de coaches Willie, Sjors en Teun probeerden we de tweede helft met slimmer en beter spel de score verder uit te breiden. Dit lukte. Er werd meer getikt, er werden weinig lange ballen meer gegeven en er werd meer gebruik gemaakt van de flanken. De Heeswijkse verdediging had het deze wedstrijd erg rustig, maar de ballen die zij kregen, werden goed opgevangen en ook de opbouw van achteruit was goed. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 0-19. De goals kwamen van: Rosanne, Tianka, Sarah, Manja, Ellen, Charon, Anouk, Ilse en Kelly.

Komende zondag, 30 augustus, staat de bekerwedstrijd tegen HVCH Da1 op het programma. Dit zal een stuk moeilijker worden, maar met deze goede start is alle hoop weer terug. Na een wat matig vorig seizoen, gaan de dames er dit seizoen weer voor 100% voor!