Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvh091001.jpgHeeswijk trapte het seizoen 2009/2010 af met een uitwedstrijd bij HVV uit Helmond. Voor de ploeg, van de nieuwe trainer Ton Berens, was deze wedstrijd meteen een mooie krachtmeting.

  HVV wordt gezien als één van de kanshebbers voor de titel in de Derde Klasse D en dus kon Heeswijk zien waar het zelf staat na de nodige oefenwedstrijden en twee bekerpotjes. 

Dat HVV een geduchte tegenstander was bleek al in de beginfase. Heeswijk kwam moeilijk in haar eigen spel en de Helmonders combineerden zich, over de flanken, naar de eerste kansjes. Binnen het kwartier drukte HVV het overwicht ook uit in een doelpunt. Mohammed El Ghoul lette het beste op bij een klutsbal in de zestien van Heeswijk en hij klopte doelman Patrick Lunenburg. In het vervolg van de eerste helft kregen beide ploegen kansen maar doelmannen Lunenburg en Boogers hielden hun doel schoon.

In de tweede helft een ander Heeswijk. Strijdend voor elke centimeter kregen de bezoekers de overhand en, belangrijker nog, de gelijkmaker. Frank Dobbelsteen kopte een afgemeten voorzet van Kristen van Creij knap, tegendraads binnen. Beide ploegen hadden het gevoel dat er meer in zat dan een puntendeling en dat resulteerde opnieuw in goede mogelijkheden voor beide doelen. Doelpunten zaten er echter niet meer in.